Descriere generală a cursurilor de chitară

  • Cui se adresează - ScoalaChitara.ro are pregătite cursuri atât pentru cei care acum și-au cumpărat prima chitară și nu au nicio cunoștintă în domeniul muzical cât și pentru cei care cântă de mai mulți ani și vor să treacă la următorul nivel.
  • Ce fel de chitară - cursurile au loc pe chitară acustică sau electrică, iar instrumentele sunt oferite gratuit la ore de către ScoalaChitara.ro, însă este obligatoriu să aveți o chitară pe care să puteți studia acasă.
  • Genuri muzicale abordate - cursurile au ca țintă abilitatea studentului de a învăța singur piesele care îi plac sau de a aprofunda genul muzical preferat, rolul profesorului fiind unul de îndrumător și prin urmare se vor aborda piese sau vor fi prezentate exemple muzicale care care sunt reprezentative pentru anumite genuri de muzică sau stiluri de cântat cum ar fi: blues, rock, folk, pop-rock, jazz, fusion etc.
  • Materiale pentru studiu personal - pentru fiecare din exercițiile, tehnicile și cântecele pe care trebuie să le învățați, veți primi materiale în format electronic (audio/video/pdf/gp5 etc.) și printat, cu explicațiile necesare, pentru un studiu mai eficient.

 

Mai jos aveți un exemplu extras din paginile printate pe care le primiți la curs:

Mai jos aveți un exemplu de material video destinat studiului personal: