COCO este câștigătorul premiului OSCAR pentru cel mai bun film de animație și este disponibil din 27 martie pe DVD.

Colorată ca o pălărie mexicană şi vibrantă ca o chitară în mâini de maestru, Coco este una dintre acele animaţii pe care nu o poţi uita curând. Şi nu doar pentru calitatea imaginii – spectacolul lumii de dincolo, personajele expresive, creativitatea animatorilor – cât, mai ales, pentru emoţiile puternice pe care le stârneşte povestea.

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia lui Miguel.

Lasă-te purtat într-o lume pe care nu ai mai văzut-o până acum și câștigă experiențe de neuitat pentru tine și familia ta! Calcă pe urmele lui Miguel, descoperă cultura mexicană și urmează-ți pasiunea pentru muzică!


Concurs

Cumpără COCO pe DVD, înscrie-te în CONCURS și poți căștiga:

  • o chitară acustică și 5 lecții gratuite a câte 50 min fiecare oferite de ScoalaChitara.ro.
  • 5 premii a cate un voucher în valoare de 200 de lei fiecare la restaurantul mexican Taqueria El Torito

Campania se desfășoară în perioada 27 martie-30 aprilie 2018. Regulamentul campaniei este disponibil pe provideo.ro/concurs-12.html și pe pagina de facebook.com/ProVideo.ro/

Distribuit de